Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Tiimi työskentelee yhdessä kannettavilla tietokoneilla

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan

Vaikka käytössäsi olisi täydellinen valikoima työkaluja, digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän toteuttaminen voi olla haastavaa. Pulaa saattaa olla niin resursseista, ajasta kuin ideoistakin.

Services-tiimimme tarjoaa laajaa osaamista digimarkkinoinnin eri osa-alueilta yhdistettynä kattavaan tietoon työkaluistamme. Tarvitsitpa apua sitten lehdistötiedotteiden, verkkosivusisältöjen, hakukoneoptimoinnin tai Google-mainonnan kanssa, me autamme sinua saamaan kaiken irti Liana®Cloud-työkaluistasi – täysin tarpeidesi mukaan räätälöidysti.

 

Ota yhteyttä

Graafinen kuva tiestä

Matkalla menestykseen

Liana®Cloud on helppokäyttöinen ja monipuolinen, mutta joukosta erottuminen markkinoinnin ja viestinnän keinoin saattaa silti olla haastavaa.

Liana® Services toimii olemassaolevan tiimisi jatkeena varmistaen, että työkaluistamme saadaan irti niiden koko potentiaali ja että niillä on todellista vaikutusta liiketoimintaanne.
Graafinen kuva hammasrattaasta avoimen kämmenen yllä

Tarpeisiisi räätälöityjä palveluita

Liana® Services kattaa koko digimarkkinoinnin kentän, viestintä ja tiedottaminen mukaan luettuina – aivan kuten työkalummekin.

Tarvitsitpa apua sitten viestintään tai markkinointiin liittyvissä asioissa, palvelupakettimme ovat joustavia ja ovat täysin räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi mukaisiksi.
Graafinen kuvaus Liana Services -tarjonnasta
Ammattimaista viestintää

Viestinnän työkalut palveluina

Viestintäpalvelumme tukevat Liana®-työkalujen käyttöä yritysviestinnässä. Tarjoamme apua lehdistötiedotteiden laatimiseen ja lähettämiseen, sosiaalisen median sisältöjen tuottamiseen sekä viestintätoimenpiteidesi monitorointiin ja analysointiin.

Kysy lisää
Lisäpotkua markkinointiin

Markkinoinnin työkalut palveluina

Digimarkkinoinnin ammattilaisemme auttavat sinua markkinointitoimenpiteissäsi työkalujemme avulla. Tarvitsitpa sisältöä verkkosivuillesi, tukea uutiskirjeiden laatimiseen tai apua kohdistetuissa markkinointikampanjoissa – me tarjoamme ratkaisut ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kysy lisää

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tietoa Services-palveluistamme.

Ota yhteyttä

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointi- ja viestintätiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Liana®Cloud-alustalla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!
Liana®Cloud